Sütaş Paketi Ankastre Kampanyası | Vestel

VESTEL ÜRÜNÜ SÜTAŞ PAKETİ UYGULAMASI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİ



İşbu Aydınlatma Metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca veri sorumlusu olarak Vestel Ticaret A.Ş. (“Şirket” veya “Vestel”) tarafından Vestel ürünü alan veri sahiplerinin Sütaş Paketi talebine istinaden kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılması amacı ile kaleme alınmıştır.

İşbu Aydınlatma Metni kapsamında yer alan hususlara ilişkin detaylı bilgilere https://www.vestel.com.tr/webfiles/Vestel-KVK-Islenmesi-Politikasi.pdf adresinde yer alan Vestel Şirketler Grubu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’ndan erişilebilmektedir.

Süreç kapsamında toplanan kişisel verileriniz, Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartlarına ve amaçlarına uygun olarak ürün ve hizmetlerimizin satış süreçlerinin gerçekleştirilmesi kapsamında sizlere sunmuş olduğumuz kampanyalarımızdan faydalanmanızın sağlanması, kampanyalarımız kapsamında kazanmış olduğumuz ürünlerimizin teslimatının yapılması ile müşteri memnuniyetine yönelik aktivitelerin icrası amaçları başta olmak üzere Şirketimiz tarafından veya Şirketimiz nam ve hesabına sunulan ürün veya hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için iş süreçlerinin yürütülmesi ve Şirketimiz tarafından yürütülen ticari veya operasyonel faaliyetlerin gerçekleştirilmesi süreçlerinin yürütülmesi amaçlarıyla (“Amaçlar”) Şirket tarafından işlenecektir.

Süreç kapsamında toplanan kişisel verileriniz, Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde yer alan kişisel veri işleme şartlarına ve amaçlarına uygun olarak; Amaçlar’ın gerçekleştirilmesi doğrultusunda sizlere sunmuş olduğumuz kampanyalarımızdan faydalanmış olmanız dolayısıyla ürünlerin teslimatının gerçekleştirilmesi amacıyla Sütaş Süt Ürünleri A.Ş ile paylaşılacaktır.

Süreç kapsamında kişisel verileriniz Şirket tarafından internet sitesi kanalıyla (yöntemiyle) elektronik ortamda Kanun’un 5. maddesinde belirtilen bir sözleşmenin kurulması ve ifasıyla ilgili olması kaydıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması kişisel veri işleme şartına dayalı olarak toplanmaktadır.


RIZAYA TABİ İŞLEMLER



Rıza göstermeniz halinde kişisel bilgileriniz, sizin verdiğiniz onay doğrultusunda kampanya bildirimleri, yeni ürün duyuruları ve çapraz alışveriş fırsatlarının paylaşılması amacı dahil olmak üzere ürün veya hizmetlerimizin tanıtımı, promosyonu, size özel kampanya, reklam, hedefleme, analiz vs. gibi amaçlarla işlenebilecek, saklanabilecek ve bu kapsamda hizmet alınan tedarikçilerimiz ile mevzuatsal yükümlülüklerimiz uyarınca gerekmesi halinde hukuken yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile özel hukuk tüzel kişileriyle paylaşılabilecektir. Yanı sıra verilen onay doğrultusunda, size ait kullanıcı bilgilerini reklam hedeflemesi için Google veya Facebook ile paylaşabilecektir.

Kanunun “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ”e uygun olarakhttps://www.vestel.com.tr/webfiles/Vestel-KVK-Islenmesi-Politikasi.pdf adresinde yer alan Vestel Şirketler Grubu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nda belirtilen yöntemlerle iletmesi halinde 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, Vestel, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkı saklıdır.

VESTEL ÜRÜNÜ SÜTAŞ PAKETİ UYGULAMASI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ RIZA METNİ


Bu rızayı göstermeniz halinde; kişisel verileriniz ; Veri Sorumlusu sıfatıyla Vestel Ticaret A.Ş. tarafından Şirketimizin ürün ve hizmetlerin pazarlama süreçlerinin planlanması ve/veya icrası, Şirketimiz tarafından gerçekleştirilen anket çalışmalarına ilişkin faaliyetlerin planlanması ve icrası, Şirketimize ve Şirketimizin sunduğu ürün ve hizmetlere bağlılık oluşturulması ve arttırılması süreçlerinin planlanması veya icrası, Şirketimizce sunulan diğer ürünlerle ilgili çapraz satış aktivitelerinin planlanması veya icrası, Müşteri kazanım faaliyetlerinin planlanması veya icrası, Kişiye özel pazarlama, reklam, kampanya ve tanıtım aktivitelerinin (veri zenginleştirme, profilleme, segmentasyon, veri analitiği ve benzeri) planlanması ve/veya icrası amaçları başta olmak üzere Şirket tarafından ve/veya Şirketimiz nam ve hesabına sunulan ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve/veya icrası amaçlarıyla belirtmiş olduğunuz iletişim bilgilerinize tanıtım, teklif, promosyon gibi her türlü doğrudan ve dolaylı pazarlama faaliyetleri kapsamında ticari elektronik ileti gönderilmesini, bilgilerinizin bu amaçlarla işlenebilecek, saklanabilecek ve bu kapsamda hizmet alınan üçüncü kişiler dahil hukuken yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile hukuken yetkili özel hukuk tüzel kişileriyle paylaşılabilecektir.

Websitesi Kampanya Koşulları:


Ramazan Bereketi Vestel ile Evinizde! Ankastre Set Alana Sütaş Doğal Lezzet Paketi Hediye!


Kampanya 15 Nisan-31 Mayıs 2020 tarihleri arasında kampanyaya katılan Vestel Yetkili satıcılarından veya vestel.com.tr’den alınan ve 8 Haziran 2020 tarihine kadar montajı yapılan 3’lü ankastre setlerde (1 ankastre fırın, 1 ankastre ocak, 1 ankastre davlumbaz) geçerlidir. Bahsi geçen ankastre setteki ürünlerin hepsi tek seferde aynı satış noktasından tek faturada satın alınmış olmalıdır. Kampanya katılım hakkı kazanmak için Vestel Yetkili Servisi tarafından tüm ürünlerin montajının yapılması koşulu aranmaktadır. Ürünün montajı sonrası gönderilen SMS kurulum kodu ile 15 Haziran 2020 tarihine kadar www.vestel.com.tr üzerinden başvuru formunu dolduran tüketiciler, kampanyadan yararlanabilirler. Başvuru formu doldurulduktan sonra formda belirttiğiniz tarihte belirttiğiniz adresinize Sütaş Paketi teslim edilecektir. Kampanya görsellerinde kullanılan 250 TL piyasa değerindeki Sütaş Doğal Lezzet Paketi ürün görselleri temsilidir. Hediye ürün listesini www.vestel.com.tr’deki kampanyalar sayfasından görebilirsiniz.

Hediye ürünün sevk edilmesini istediğiniz tarih aralığı kayıt esnasında seçilmelidir. Siteye bilgiler kaydedildikten sonra teslimat tarihi ve adresi değiştirilemez. Kayıt kontrolü sonrası, en geç 30 iş günü içinde hak kazanılan Sütaş markalı ürünler kayıt esnasında verilen adrese Sütaş’ın belirleyeceği dağıtıcılar tarafından gönderilir. Belirtilen tarih aralığında adreste bulunulmaması nedeniyle yapılamayan teslimatlar için tekrar gönderim gerçekleştirilmeyecektir.

Belirtilen teslimat tarihinde Vestel’den kaynaklanmayan herhangi bir sorun yaşanması durumunda ise; müşteri ile teyitleşme koşulu ile Sütaş teslimat gününü değiştirme hakkını saklı tutar.

Kargo teslim rotası dışında ikamet eden tüketicilerin paketleri 250 TL değerinde Migros hediye çeki olarak verilecektir. İlgili Migros çeki en geç 31.12.2020 tarihine kadar kullanılabilecektir.Migroslarda kullanacağınız Migros sanal hediye çeki kodu telefonunuza SMS olarak gelecektir. Sanal Hediye Çekleri kasiyere beyan edilerek kullanılabilir. Çekler tek kullanımlık olup bölünerek kullanılamaz. Tüm Migros, 5M Migros, Macrocenter ve Migros Jet alışverişlerinde tüm ürünlerde kullanılabilmektedir. Sanal Market alışverişlerinde kullanılamamaktadır. Vestel, göreceği lüzum üzerine, değeri aynı olmak koşulu ile tüketicilere verilecek hediye çekinin farklı bir tedarikçi ya da firma üzerinden sağlanmasını gerçekleştirebilir.

Sütaş Hediye paketlerinin ulaşmaması durumunda tüketiciler kampanya bitiminden itibaren 1 ay süre ile Vestel Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmelidir. Aksi takdirde tüketici hediye hakkını kaybedecektir. Kampanyalar birleştirilemez. Kampanyaları durdurma, değiştirme ve iptal etme hakkı Vestel Ticaret AŞ’ye saklıdır.

BAŞVURU FORMU

Kampanya 15 Nisan-30 Haziran 2020 tarihleri arasında satılan ve 8 Temmuz 2020 tarihine kadar kurulumu yapılan 3’lü ankastre set (1 ankastre fırın, 1 ankastre ocak, 1 ankastre davlumbaz) ürünlerinde geçerlidir. 3’lüankastre setinizin 3 ürününün de kurulumu tamamlandıktan sonra SMS ile gelen kampanya kodu ile aşağıdaki başvuru formunu 15 Temmuz 2020 tarihine kadar doldurarak Sütaş kampanyasından yararlanabilirsiniz. Başvuru formunun doldurulmasının ardından Sütaş Doğal Lezzet Paketi belirttiğiniz tarih aralığında adresinize teslim edilecektir.

  • AD*
    Lütfen boş bırakmayın
  • SOYAD*
    Lütfen boş bırakmayın
  • KURULUM KODU*
    Lütfen boş bırakmayın
  • E-POSTA*
    Lütfen boş bırakmayın
  • CEP TELEFONU*
    Lütfen boş bırakmayın
  • 2.CEP TELEFONU
    Lütfen boş bırakmayın
  • İL*
    Lütfen boş bırakmayın
  • İLÇE*
    Lütfen boş bırakmayın
  • SEMT*
    Lütfen boş bırakmayın
  • POSTA KODU
    Lütfen boş bırakmayın
  • ADRES*
    Lütfen boş bırakmayın
    *Lütfen cadde/sokak adı, apartman adı, bina kapı no ve daire no bilgilerini eksiksiz ve doğru bir şekilde girerek kayıt yapınız.
  • TESLİMAT İSTENEN HAFTA*
    Lütfen boş bırakmayın
  • Lütfen seçiniz
  • Lütfen seçiniz
  • Lütfen seçiniz

BAŞARILI!

EMİN MİSİN?

EVET HAYIR