Biz Voleybol Ülkesiyiz: Filenin Sultanları'ndan Tarihi Şampiyonluk
Sahada mücadele eden sporcularımız, tribünlerde tek yürek olan taraftarlarımız ve ekran başında bu heyecana ortak olan milyonlar… Türk voleybolu, hep birlikte gurur duyduğumuz bir haftayı geride bıraktı.
Filenin Sultanları, Voleybol Milletler Ligi Finali'nde Brezilya'yı 3-1 mağlup ederek tarihindeki ikinci şampiyonluğa ulaştı. Aynı hafta U16 ve U17 Kadın Milli Takımlarımız da Balkan Şampiyonu olarak bu büyük mutluluğu daha da büyüttü.
Voleybol Artık Bir Ülkenin Ortak Hikayesi
Bu başarılar bize bir kez daha gösterdi ki voleybol, artık yalnızca bir spor branşı değil. Sahadaki mücadeleden tribünlerdeki coşkuya, ekran başındaki heyecandan yeni nesillerin hayallerine kadar voleybol, bu ülkenin ortak sevinçlerinden biri haline geldi.
Her kazanılan kupa, voleybola başlayan yeni çocuklara ilham oluyor. Her başarı, Türk voleybolunun geleceğine duyulan inancı daha da güçlendiriyor. Bugün tribünlerde, maç yayınlarında, sosyal medyada ve spor kamuoyunda aynı cümlenin yankılanması da bu ortak duygunun en güçlü göstergelerinden biri:
Biz Voleybol Ülkesiyiz.
Vestel'in 10 Yıllık Voleybol Yolculuğu
10 yılı aşkın süredir Türk voleybolunun daimî destekçisi olarak bu yolculuğa en başından beri inandık ve milli takımlarımızın yanında yer aldık. Bugün elde edilen başarılar, bu inancın ve yıllar boyunca büyüyen voleybol sevgisinin en güzel karşılığı.
Filenin Sultanları'nı, U16 ve U17 Kadın Milli Takımlarımızı ve bu büyük gurura katkı sağlayan herkesi kutluyoruz.
Çünkü biz gerçekten Voleybol Ülkesiyiz!