ELEKTRONİK

BEYAZ EŞYA

ANKASTRE

Tüm Ankastre Ürünleri

EV ALETLERİ VE SÜPÜRGELER

İKLİMLENDİRME

AKILLI ÜRÜNLER

MOBİLİTE

VESTEL x ASLI FİLİNTA SERİSİ

DİĞER ÜRÜNLER

 
KURUMSAL SATIŞ

Juzdan ile Öde’ye özel Vestel.com.tr’de 30.000 TL ve üzeri ilk alışverişinize 400 TL chip-para!

  • Juzdan ile Öde’ye özel Vestel.com.tr’de 1 – 30 Kasım 2025 tarihleri arasında “Juzdan ile Öde” seçilerek tek seferde yapacağınız 30.000 TL ve üzeri ilk alışverişinize 400 TL chip-para fırsatı sunulmaktadır.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için, Vestel.com.tr internet sitesinden 30.000 TL ve üzeri değerinde sepet oluşturulduktan sonra, ödeme sayfasında “Juzdan ile Öde” yöntemini seçerek Juzdan uygulamasına giriş yapılması, sonrasında Juzdan uygulamasında Akbank Bireysel kredi/banka kartları ile ödemenin tamamlanması gerekmektedir.
  • Axess, Wings, Free, Akbank Kart , Ticari kartlar ve bu kartların ek kartları ve sanal kartlar dahildir. Chip-para kampanyasına Bank’O Card Axess dahil değildir.
  • Kampanyadan faydalanmak için www.vestel.com.tr internet sitesi üzerinden yapılan harcamalarda, ödeme seçeneği olarak “Juzdan” seçilmesi gereklidir.
  • Juzdan ile ödeme yapabilmek için Juzdan uygulamasının güncel versiyonunun yüklü olması gerekmektedir.
  • Bilgisayar (Masaüstü/Dizüstü) ile www.vestel.com.tr sitesinden yapılan işlemlerde, “Juzdan ile Öde” seçildikten sonra oluşturulacak karekodun (QR), Juzdan uygulaması içerisindeki QR okuyucu aracılığıyla okutulması ve ödemenin başarıyla tamamlanması gerekmektedir.
  • Mobil Tarayıcı (Telefon) ile www.vestel.com.tr sitesinden yapılan işlemlerde, ödeme adımında “Juzdan ile Öde” seçildikten sonra Juzdan uygulamasına yönlenip şifre ile giriş yapılarak ödemenin başarıyla tamamlanması gerekmektedir.
  • “Juzdan ile öde” seçilmeden yapılan ödemeler ve www.vestel.com.tr internet sitesi üzerinden başlatılıp sadece 3D onayı Juzdan ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Kampanya, Vestel mağazalarından yapılan işlemlerde geçerli değildir.
  • Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve Axess üye işyerlerinde kullanılabilecektir.
  • Kampanyaya, www.vestel.com.tr internet sitesi üzerinden yapılan harcamalarda Juzdan'nın ödeme seçeneği olarak seçilmesi ve harcamanın tamamlanması dışında www.vestel.com.tr sanal POS'undan yapılan işlemler dahil değildir.
  • Chip-para kampanyası müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl kartları ile yapacağı ilk 30.000 TL ve üzeri harcamasıyla kampanyadan bir defa en fazla 400 TL chip-para ödül kazanabilir.
  • İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-paralar iade alınacaktır. Chip-para'nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.
  • Juzdan üzerinden ödemesi gerçekleşmeyen harcamalar kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  •